Lunchmenu
Om de veertien dagen verrassen we je met een verse lunchmenu, zodat elke lunch een nieuwe culinaire ervaring wordt.
Mozzarelle Di Bufala
Gekonfijte tomaat - pesto - chips van Parmegino
Varkenshaasje
Pickels - van groenten - vleesjus
Vanille
Hazelnoot - karamel
3 gangen €39 2 gangen €32

Suggesties
things to share
Gedroogde Entrecôte “Brisaola”
€24.00
Gedroogde Picanha “Romagnola”
€22.00Voorgerechten
Maatjes
€17.90sorbet – granny smith – zure room – boontjes
Buikspek Belbraise – risotto – erwten
€21.00Buikspek van het smaakvolle Belgische varken
Hoofdgerecht
Dunne Lende “Noir Baltique” 300 gr
49.90Runderras uit het noorden van Polen gekenmerkt door zijn marmering en zeer zachte structuur
Filet Puur “Berugi” 250gr
€46.00100% Belgische melkkoeien die geselecteerd worden op vetmarmering
RibEye – Frisona – 70 dagen Dry aged 500gr
€64.00Spaanse runderen – Uitzonderlijke smaak
Mosselen
€32.00natuur - frietjes - sausje
Mosselen witte wijn of look
€33.00natuur - frietjes - sausje
Mosselen Carte blanche
€34.00Zilveruitjes - spek - champignons
Iberico “Belotta” jonge groentjes – puree met zure room - pickels
€38.00Mals; sappig stukje Iberisch varken gekenmerkt door zijn marmering en zachte textuur
Dessert
The cube
€14.90Chocolade - avocado – framboos – vanille - brownie